Особливості проектів на PHP та MYSQL - Олінкевич, Я. В. (ХНУРЕ, 2022)
У даній статті проведено аналіз особливостей Web-проєктів на базі PHP та MySQL. Виявлено причини популярності використання PHP та MySQL. Запропоновано рішення питань аутентифікації та персоналізації. Розглянуто сучасні приклади розробки Web-додатків.
Keywords: PHP; WEB-додатки; MySQL; СУБД; СУБД