Розробка технологічного процесу виготовлення альбому «Чорнобиль не має минулого часу» - Кириллова, Д. В. (My University, 2024)
Метою роботи є розробка технологічного процесу підготовки та випуску альбомного видання науково-популярного змісту за зразком видання «Чорнобиль не має минулого часу» для всіх бажаючих ближче ознайомитися з історичними відомостями про станцію з моменту початку її будівництва, роботи, аварії, ліквідації наслідків, спорудження захисного покриття та, нарешті, зупинки станції. Події охоплюють часовий період з 1966 по 2021 рік. При виконанні роботи було зроблено аналіз завдання, сформульовано задачі, які потрібно вирішити для досягнення мети: виконати аналітичний огляд сучасного стану поліграфічних процесів, обладнання та матеріалів; обгрунтувати вибір способу друку; розробити схеми технологічного процесу друкування книжкового блоку та обкладинки видання; розробити схему післядрукарського етапу виготовлення видання; встановити перелік необхідного обладнання та матеріалів для виготовлення видання; виконати необхідну кількість розрахунків щодо завантаження обладнання та необхідної кількості основних матеріалів. Всі вказані задачі при виконанні роботи вирішено. Частка матеріалів довідкового змісту розміщена у додатках. В економічній частині роботи виконані розрахунки, які дозволили обґрунтувати доцільність виготовлення видання.
Keywords: фотоальбом; офсетній друк; виготовлення видання