Навчання фахівців-поліграфістів за допомогою тренажера офсетного друку - Краєвська, Н. О.; Григор'єв, О. В.; Ткаченко, В. П. (Primedia eLaunch, 2020)
Одним із найголовніших напрямів розвитку освіти є впровадження мультимедійних електронних видань, що забезпечить подальше вдосконалення навчально-виховного процесу. Істотний внесок в підвищення якості електронних видань для вищої професійної освіти вносить впровадження в видання програм-тренажерів, заснованих на інтерактивній машинній графіці.
Keywords: тренажер; друк