Розробка веб-сайту для замовлення в’язаних виробів - Пасько, А. В. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка ефективного та привабливого дизайну сайту для замовлення в’язаних виробів, який забезпечив би зручний процес замовлення товарів ручної роботи. У процесі виконання визначено актуальність обраної теми, проведено аналіз цільової аудиторії, побудовану схему технологічного процесу, обрано інструментальні засоби розробки, спроектовано інформаційну структуру, розроблено графічний дизайн та модульні сітки, створено схему навігації та протестовано готовий дизайн та підготовлено до подальшої передачі.
Keywords: користувацький досвід; привабливий дизайн сайту; замовлення в’язаних виробів