Спосіб визначення власного коефіцієнта підсилення операційного підсилювача - Сліпченко, М. І.; Федотов, П. Д.; Федотов, Д. О.; Крук, О. Я. (ХНУРЕ, 2012)
Спосіб визначення власного коефіцієнта підсилення операційного підсилювача, який полягає у тому, що в тест-схемі на операційному підсилювачі апріорно фіксують значення коефіцієнта KU підсилення, вимірюють реальний коефіцієнт підсилення, за якими визначають a-розбіжність між ними, причому додатково вводять зміну вхідного сигналу за частотою f, а власний коефіцієнт ОПK підсилення операційного підсилювача вираховують із застосуванням подвійного коефіцієнта редукції.
Keywords: операційний підсилювач; радіоелектроніка