Дослідження методів продуктивності .NET застосунків залежно від вибору контейнера Dependency Injection - Коробов, І. Р. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є механізми впровадження залежностей у .NET-застосунках, які впливають на продуктивність програмного забезпечення. Предметом дослідження виступають життєві цикли об'єктів та DI- контейнери, такі як MS DI, Autofac, Ninject, DryIoc, їхній вплив на швидкодію та ефективність роботи застосунків. Метою роботи є аналіз і визначення оптимальних комбінацій DI-контейнерів та життєвих циклів об'єктів для підвищення продуктивності .NET-застосунків. Методи розробки базуються на аналізі існуючих DI-контейнерів, створенні тестового застосунку, проведенні експериментів із використанням інструментів для тестування продуктивності, таких як BenchmarkDotNet.
Keywords: продуктивність .NET застосунків; Dependency Injection; DI- контейнер