Інформаційні технології як інструмент просування компанії в Інтернет просторі - Кирій, В. В.; Тімофєєв, В. О.; Мурзабулатова, О. В. (Харківський національний університет радіоелектроніки, 2018)
Розглядаються теоретичні та методологічні засади аудиту сайту та пошукових систем, систем просування сайтів. Обґрунтовано модель вибірки та розробки моделей для компаній SEO. Розроблені моделі бізнес-аудиту для компаній, які пропонують послуги SEO.
Keywords: SEO; просування; складові SEO; пошукові системи; аудит сайту; конверсія сайту