Проєктування інформаційної структури електронного мультимедійного навчального посібника «Тактична підготовка (механізоване відділення)» - Бізюк, А. В.; Зміївська, Н. Г. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Наведено призначення, дидактичні особливості та вимоги до електронного навчального посібника. На основі аналізу вихідних даних і цільової аудиторії визначено інформаційну структуру видання. Обґрунтовано необхідність та інформаційний зміст структурних елементів.
Keywords: електронний посібник; структура видання