Інтелектуальний підхід для оптимального розподілу товарів автоматизованої системи доставки - Селезньов, В. А. (My University, 2021)
Мета роботи – підвищення ефективності маршрутизації транспорту системи доставки та забезпечення найбільш раціональних витрат коштів на перевезення товарів за рахунок автоматичного планування маршрутів, що засноване на оптимальному алгоритмі планування з використанням геоінформаційних технологій.
Keywords: доставка; замовлення; логістика; маршрутизація транспорту; онлайн-торгівля