Industrial Internet of Things – IIOT Промисловий інтернет речей - Фоменко, Д. В.; Сайківська, Л. Ф. (ХНУРЕ, 2020)
Технологія IIoT складається з підключеного до Інтернету обладнання та вдосконалених аналітичних платформ, які обробляють дані, отримані від підключених пристроїв. Пристрої IIoT можуть бути будь-якими, від невеликих погодних датчиків до складних промислових роботів. Технології IIoT мають великий потенціал для використання у найрізноманітніших галузях промисловості, включаючи сільське господарство, охорону здоров’я, фінансові послуги, роздрібну торгівлю та ін. реклама.
Keywords: промисловий інтернет речей; ІІоТ