Метод забезпечення надійності та захищеності мультимедійних сервісів в системі Інтернету речей - Старов, О. Є. (My University, 2024)
Представлено підхід до об’єднання обчислювальної потужності пристроїв IoMT з метою забезпечення надійної обробки мультимедіа-даних. Запропонована структура дозволяє динамічно формувати коаліції пристроїв, які використовують свої резервні ресурси для надання послуги заданого рівня якості. Інфраструктура повністю настроюється, а відповідно до сценарію застосування, налаштовуються параметри QoS. У майбутньому можна адаптувати потокові алгоритми для використання кластера IoMT, планувати використання функцій апаратного прискорення, а не виключно потужність, яку забезпечує центральний процесор.
Method for Ensuring Reliability and Security of Multimedia Services in Internet of Things Systems
Keywords: інтернет мультимедійни речей; керування мережею; кластер пристроїв; якість обслуговування