Удосконалення радіотехнічних систем блокування каналів управління зенітними керованими ракетами - Іванов, А. О.; Кадубенко, В. С. (НТУ «ХПІ», 2020)
У доповіді представлені пропозиції щодо розробки радіотехнічних систем блокування каналів управління ЗКР, які дозволять порушувати роботу засобів протиповітряної оборони. Застосування запропонованих радіотехнічних систем блокування каналів управління ЗКР на базі БПЛА дозволить підвищити ефективність боротьби з засобами протиповітряної оборони.
Keywords: блокування наведення; зенітна керована ракета; канал управління