Технологічне забезпечення раціонального автоматизованного проектування зубчатих коліс з композиційних матеріалів - Кривуля, О. М. (My University, 2020)
У роботі проаналізовано особливості виготовлення композиційних матеріалів в автоматизованому виробництві, а також технологічне забезпечення зубчатих коліс. Проведено дослідження розподілу напруження та зменшення ваги циліндричної шестерні для композиційних матеріалів. Наведені проектні розрахунки та технічні умови циліндричного зубчатого колеса. Виконано моделювання твердих тіл і статичний аналіз зубчатого колеса. Результати магістерської атестаційної роботи опубліковано у збірнику студентських наукових статей ADED-2020
Keywords: технологічне забезпечення; автоматизоване проектування; зубчаті колеса; композиційні матеріали