До питання про державне фінансування інновацій в Україні - Токарєва, К. О. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
У публікації розглянуто деякі аспекти державного фінансування інновацій в Україні. Проаналізовано правовий статус Фонду розвитку інновацій. На підставі проведеного аналізу запропоновано внести зміни до Бюджетного кодексу України й визначити Державний фонд розвитку інновацій як складову спеціального фонду державного бюджету.
Keywords: підтримка суб’єктів інноваційної діяльності; Фонд розвитку інновацій