Методи захисту інформації від її витоку з використанням мережстандарту LPWAN - Слободюк, В. М. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – мережі LPWAN. Предмет дослідження – захист інформації від витоку по мережам LPWAN. Метою цієї роботи є аналіз потенційних можливостей для застосування LPWAN мереж для витоку інформації та розробка методів протидії. В роботі проведено огляд бездротових протоколів передачі інформації. Проведено аналіз спектральних і енергетичних характеристик мережі LPWAN. Було досліджено методи пошуку сигналів LPWAN та запропоновано методи протидії витоку інформації. Проведено експериментальні дослідження по передачі інформації в різних умовах для визначення технічних можливостей радіомодулів LoRaWAN.
Keywords: захист інформації; мережі LPWAN; мережі nb-iot; мережі LoRaWAN; спектр сигналу