Дослідження знання-орієнтованих методів підтримки процесу розробки мобільних ігор - Капустинський, Р. А. (My University, 2022)
У роботі виконано огляд сучасного стану процесів підтримки розробки мобільних ігор. Виконано опис об'єкта дослідження – мобільних ігор. На підставі проведеного аналізу запропоновано покращений метод підтримки процесів розробки мобільних ігор з комплексним підходом. В ході дослідження отримані такі результати: визначені існуючі платформи підтримки процесів розробки мобільних ігор; визначені існуючі види оптимізації процесів розробки мобільних ігор; визначені існуючі методи підтримки процесів розробки мобільних ігор; визначені існуючі рекомендаційні системи; зроблена класифікація рекомендаційних систем та опис удосконаленого методу; проведено експериментальна перевірка по удосконаленому методу.
Keywords: розробка мобільних ігор; знання-орієнтовані процеси розробки; рекомендаційні системи; мобільні ігрові додатки