Сиситема безпеки, контролювання та управління доступом в кіберуніверситеті - Гарбузов, Д. С. (My University, 2019)
Мета науково-атестаційної роботи – аналіз існуючих систем контролю та управління доступом. Розгляд СКУД в контексті системи безпеки та поєднання з іншими системами для забезпечення надійної безпеки. Формування моделі підсистеми. Аналіз структури СКУД на основі інфраструктури університету. Розробка тестової підсистеми для надання та розмежування доступу для різних типів відвідувачів. Розгляд недоліків та переваг бездротової СКУД. Зробити висновок опираючись на аналіз і виконану роботу. Об’єкт дослідження – процеси та компоненти підсистеми контролю та управління доступом для робітників та студентів університету. Предмет дослідження – процедури та функції систем контролю та управління доступом в приміщення.
Keywords: Smart cyber university; id; хмарні обчислення; скуд; скд