Здійснення макропруденційної фінансової політики за небанківськими фінансовими установами - Шовкопляс, Г. М.; Бас, К. В. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Наукова робота присвячена дослідженню питання здійснення макропруденційної фінансової політики в Україні. Автори проаналізували існуючі нормативно-правові акти, що регулюють здійснення макропруденційної фінансової політики за небанківськими фінансовими установами та перспективи провадження такої політики в сучасних умовах діяльності небанківських фінансових установ. // Scientific work is devoted to the study of the implementation of macroprudential financial policy in Ukraine. The authors analyzed the existing regulatory acts governing the implementation of macroprudential financial policies by non-banking financial institutions and the prospects for implementing such policies in the current context of non-banking financial institutions.
Keywords: макропруденційна політика; небанківська фінансова установа; macroprudential policy; non-bank financial institution