Бібліотека ВНЗ в системі дистанційного навчання - Грищенко, Т. Б.; Нікітенко, О. М. (РВВ ПУСКУ, 2004)
Бібліотека вищого навчального закладу в системі дистанційного навчання
Keywords: навчаьний заклад; бібліотека; дистанційне навчання