Особливості дихання під час фізичних навантажень в різноманітних видах спорту - Прісич, О. Ю.; Грохова, А. П. (Кременчук, Україна, 2020)
Розглядаються особливості дихання під час фізичних навантажень в різноманітних видах спорту
Keywords: тренування; фізичні навантаження; види спорту; форсоване дихання