Кінематика 3D - принтерів - Левченко, К. О. (ХНУРЕ, 2023)
У роботі на підставі вивчення наукової літератури розглянуто 2 види кінематики 3D принтерів. Розглянуто їх основні переваги та недоліки. Проведено аналіз роботи кожної з кінематики.
Keywords: 3D принтер; кінематика 3D принтерів