Штучний інтелект у системах управління освітленістю - Візір, Ю. С. (ХНУРЕ, 2024)
У статті розглянуто використання штучного інтелекту в системах управління освітленістю в промислових умовах. Розглядаються основні переваги таких систем, зокрема автоматичне регулювання освітлення, оптимізація енергоспоживання та їх вплив на економічну ефективність підприємств.
Keywords: управління освітленістю; промисловість; енергоефективність; оптимізація енергоспоживання