Мерч як засіб популяризації бренду видавництва «ВИДАВНИЦТВО СТАРОГО ЛЕВА» - Резніченко, А. А. (ХНУРЕ, 2022)
Метою дослідження є виявлення особливостей застосування мерча як засобу популяризації бренду на прикладі «Видавництва Старого Лева» (далі «ВСЛ») – одного з найпопулярніших книговидавництв та одного з невеликої кількості видавництв, що активно використовують мерч як засіб промоції бренду.
Keywords: бренд; видавництво