Розробка фірмового стилю для наукової бібліотеки - Трунова, Т. О.; Йовченко, К. П. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Робота описує необхідність створення фірмового стилю для наукової бібліотеки як освітнього та інформаційного простору. Розглянуто цільову аудиторію, проведено аналіз аналогів. Виділено переваги та недоліки фірмового стилю цих аналогів, виділено які саме елементи необхідно розробити для цілісності фірмового стилю. Подано основні ідеї розробки унікально фірмового стилю.
Keywords: освітній простір; стиль наукової бібліотеки