Особливості викладання інформаційних систем студентам – неспеціалістам в галузі інформаційних технологій - Самофалов, Л. (ХНУРЕ, 2018)
Обговорюються особливості викладання дисциплін з застосування інформаційних систем студентам неінформаційних спеціальностей. The peculiarities of teaching disciplines on the application of information systems to students of non-informational specialties are discussed
Features of Teaching Information Systems for Students – Non-Specialists in the Field of Information Technologies
Keywords: робота на комп'ютері; захист інформації; work on a computer; information protection