Аналіз сучасних систем моніторінгу та аналізу даних на виробництві - Дихтенко, А. І.; Гурін, Д. В. (My University, 2025)
У статті розглядаються сучасні системи моніторингу та аналізу даних у виробництві. Проаналізовано основні методи збору та обробки інформації, використання IoT, великих даних та штучного інтелекту. Визначено переваги автоматизованих систем контролю, їхні перспективи та виклики впровадження. Окреслено можливості підвищення ефективності виробничих процесів завдяки цифровим технологіям.
Keywords: використання IoT; аналіз систем моніторінгу