Алгоритм непрямого маскування даних на базі потокових контейнерів у динамічному відеосередовищі - Поволоцький, М. А.; Калюжний, М. М.; Твердохліб, В. В. (Scientific Publishing Center "Sci-conf.com.ua", 2020)
Мережевий трафік останніх років, як свідчать дослідження, характеризується ростом відсотку даних мультимедійного характеру (у першу чергу, відео) у загальній масі, який за прогнозами протягом двох років сягне межі у 83%. Разом з тим, прогнозується ріст середньої пропускної здатності фіксованих та мобільних мереж у 2 рази при тому, що загальний обсяг трафіку за той же час збільшиться у 3,5 рази. Це створює передумови до зменшення ефективності функціонування мережевих сервісів у наслідок збільшення випадків мережевих колізій.
Keywords: ДКП-перетворення; MPEG; відеокадр