Інформаційно-інноваційні зміни організації бізнесу в умовах цифрової економіки - Колупаєва, І. В.; Безсонов, С. Ю. (ХНУРЕ, 2022)
Цифрові технології з кожним роком все сильніше впливають на устрій життя суспільства. Це стосується і економічних процесів: змінився характер праці та підвищилась роль інтелектуальної та творчої діяльності. Світова пандемія COVID-19 значно змінила характер зайнятості. Віддалена праця із використанням інформаційних технологій стала важливим інструментом трансформації форм застосування людського капіталу.
Keywords: віддалена праця; застосування людського капіталу