FIGMA у сфері дизайну UI/UX: аспекти використання - Ларіна, Т.; Шипова, М. (ХНЕУ, 2024)
Сучасна область розробки програмного забезпечення характеризується постійним бажанням оптимізувати та підвищувати продуктивність процесів. У цьому контексті, додаток Figma виступає ключовим інструментом для професіоналів у галузі UI/UX дизайну.
Keywords: UI/UX дизайн