Створення фірмового стилю для магазину кімнатних рослин «The Leafy Corner» - Мірошниченко, А. С. (My University, 2025)
У пояснювальній записці розглянуто процес створення фірмового стилю для магазину кімнатних рослин «Leafy Corner». У роботі розглянуто актуальність теми створення айдентики бренду, визначено цілі та складові фірмового стилю, виконано аналіз аналогів і цільової аудиторії. Детально описано етапи розробки кольорової гами, логотипу, шрифтів, фірмового слогану, візиток і флаєра. Створено гайдлайн – інструкцію для узгодженого використання елементів айдентики. Наведено економічне обґрунтування проєкту, з урахуванням витрат на розробку. Робота підтверджує ефективність фірмового стилю як інструменту конкурентоспроможності бізнесу.
Keywords: фірмовий стиль; гайдлайн; логотип; айдентика; магазин кімнатних рослин