Проєктування та розробка web-сайту «Використання сучасного штучного інтелекту у житті» - Сергєєв, Д. С. (My University, 2023)
Мета роботи полягає в проєктуванні дизайну та розробці web-сайту «Використання сучасного штучного інтелекту у житті», який буде надавати можливість взаємодії користувачів з штучним інтелектом. Було проаналізовано технічне завдання. Кваліфікаційна робота складається з трьох частин. У першій частині визначається мета завдання та предметна область. У другій частині здійснюється аналіз , вибір інструментального та програмного забезпечення, для вирішення завдання з розробки web-додатку. Третій етап включає проєктування та розробку клієнтської та серверної частини web-додатку.Web-додаток «AI & YOU» представляє собою унікальне середовище для спілкування з AI. Він дозволяє користувачам обмінюватися думками з ChatGPT, створювати арт з DALL·E 2 і ділитися ним зі світом. Web-додаток було розроблено з урахуванням найкращих практик в області web-розробки, використовуючи сучасні технології та інструменти. Він був протестований, оптимізований і публікувався на віддаленому web-сервері, що забезпечує його високу продуктивність та доступність для користувачів по всьому світу.
Keywords: сервер; верстка