Концептуальні моменти створення орнаментів: від графіки до комп’ютерних технологій - Челомбітько, В. Ф. (КНУБА, 2012)
Розглянуто концептуальні моменти створення орнаментів – від звичайної графіки до технологій комп’ютерної графіки. The conceptual issues creation of the ornaments from the usual graphics to the technologies computer graphics are considered. Рассмотрены концептуальные моменты создания орнаментов - от обычной графики до технологий компьютерной графики.
Концептуальные моменты создания орнаментов: от графики до компьютерных технологий
Conceptual issues creation of the ornaments: from graphics to computer technologies
Keywords: мистецтво орнаменту; технічний орнамент; символічний орнамент; геометричний вузловий орнамент; кільцевий орнамент (розетка); різні види симетрії