Синфазне збудження решітки, утвореної плоскими напівобмеженими хвилеводами - Чумаченко, В. С.; Чумаченко, С. В. (ХНУРЭ, 2002)
Синфазне збудження решітки, утвореної плоскими напівобмеженими хвилеводами
Keywords: синфазне збудження решітки; плоский напівобмежений хвилевод