Аналіз функціоналів штучного інтелекту у тестуванні програмного забезпечення - Голубєв, П. С. (ХНУ ім. Каразіна В.Н., 2025)
Вивчається використання штучного інтелекту для створення програмного забезпечення
Keywords: тестування програмного забезпечення; штучний інтелект