Акустичні методи зондування атмосфери для вирішення задач мікрометеорології - Панченко, О. Ю.; Зайченко, О. Б. (My University, 2017)
В докладе рассмотрены особенности акустических методов зондирования атмосферы в решении заач микрометеорологии
Keywords: акустичні методи зондування; атмосфера; мікрометерологія