Переваги використання мультимедійних та аудіовізуальних засобів під час навчання - Хорошевський, О. І.; Іпполітова, В. Є. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В тезах розглянуто особливості використання мультимедійних та аудіовізуальних засобів під час навчання студентів. Визначено їх переваги порівняно з традиційними формами подання інформації. Доведено, що використання мультимедійних та аудіовізуальних засобів сприяє ефективнішому навчанню та дозволяє студенту обирати власну траєкторію навчання. Визначено, що використання аудіовізуальних елементів допомагає стимулювати критичне мислення та розвиває здатність аналізувати інформацію.
Keywords: симуляція; мултимедія