Розробка системи автоматизації – розумний будинок "Modular House" - Юсупов, В. Т. (My University, 2024)
Мета роботи – покращення роботи системи розумного будинку за рахунок розробки еспериментального макету з декількома режимами роботи в залежності від потреб користувача в режимі реального часу.Об’єкт розробки – автоматизація процесу регулювання стану розумних модулів. Предмет розробки – система розумного будинку на базі веб-сервісу.Методи дослідження – аналіз існуючих систем, аналіз методів контролю параметрів, розробка лабораторного макету. В кваліфікаційній роботі розглянуто актуальні питання за темою, запропоновано систему автоматизації розумного будинку. Спроєктовано та створено лабораторний макет системи автоматизації розумного будинку. Також розроблено програмний продукт для управління системою, за допомогою якого здійснюється вмикання та вимикання системи, а також регулювання стану під’єднаних модулів. Також була розроблена модель системи автоматичного управління згідно теорії автоматичного управління, завдяки якої є змога оптимізувати параметри модулів до стану бажаних значень показників.
Keywords: розумний будинок; .NET; ESP32; Wi-Fi