Laser surface hardening - Afanasieva, O.; Lalazarova, N.; Kirieiev, B. (My University, 2020)
В роботі розлянуто обробку сталей лазерами малої потужності у багатоімпульсному режимі
Keywords: Pulse duration; Multi-pulse treatment