Особливості використання операційних систем реального часу у мікроконтролерних системах - Журавель, І. В.; Сайківська, Л. Ф. (ХНУРЕ, 2020)
У тезах представлено опис операційних систем реального часу, їх основні характеристики, архітектура, концепція м'якої та жорсткої систем реального часу. Показане використання операційних систем реального часу в мікроконтролерних системах. Основним недоліком RTOS є підвищені вимоги до продуктивності мікроконтролера.
Keywords: операційні системи реального часу; RTOS