Розробка графічної частини гри в стилі Pixel Art - Денисов, О. Р. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи — розробка графічної частини мобільної гри в стилі Pixel Art, використовуючи ефективні методи та робочі процеси. Результатом виконання кваліфікаційної стане повний набір високоякісної піксельної графіки, створеної для мобільної гри. В ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз завдання, оглянуто стани проблеми розробки графічних частин для ігор в стилі Pixel Art, спроектовано технологічні процеси розробки графічної частини гри, обрано програмні засоби розробки графічної частини гри, спроектовано складові графічної частини гри, розроблено графічну частини гри, проведено тестування і публікація графічної частини гри, здійснено економічне обгрунтування.
Keywords: мобільна гра; Pixel Art