Модель ідентифікації звуків з використанням Data science - Єфремова, А. С. (My University, 2023)
Під час виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз процесу розробки ML-моделі для ідентифікації звуків, аналіз потенційних сфер застосування даної розробки. Також було проведено аналіз та вибір інструментів, необхідних для розробки ML-моделі. На основі аналізу процесу розробки та предметної області, було створено детальний алгоритм процесу розробки ML-моделі та її навчання. Також під час виконання кваліфікаційної роботи була створена ML модель, була проведена підготовка даних для аудіо-класифікації, визначена архітектура ML-моделі, були підготовлені пакети даних, а також було проведено тренування та перевірка працездатності ML-моделі
Keywords: ідентифікація звуків; використання Data science