Аналіз сучасного стану розробок в області автоматизації - Перебийніс, Д. А. (ХНУРЕ, 2023)
Дослідження присвячено аналізу існуючому сучасному стану розробок в області автоматизації, використанню мікроконтролерів при створенні автоматизованих систем, датчиків автоматизованих систем та поняттю автоматизації у сучасному житті. Визначається роль мікроконтролерів у створенні автоматизованих систем. У статті також розглядається тема датчиків в автоматизованих системах, описується їхнє призначення і те, як вони впливають на функціональність автоматизованих систем. Надаючи всебічний огляд поточного стану розробок у галузі автоматизації, ця стаття покликана проінформувати читачів про останні досягнення в цій галузі та їх потенційне значення для різних галузей промисловості та аспектів повсякденного життя.
Keywords: Automation Development; Information Technology; мікроконтролер; автоматизована система; датчики автоматизованих систем