Моделювання перколяційних явищ в мережевих структурах - Корж, Д. В. (My University, 2025)
Об’єктом досліджень є перколяційні явища. Предметом досліджень кваліфікаційної роботи є властивості кластерів, які формуються внаслідок перколяційних процесів. Метою роботи є моделювання перколяції на регулярних решітках та в мережевих структурах, дослідження властивостей перколяційних кластерів.
Keywords: задача вузлів; задача зв’язків; перколяція; регулярна решітка; фрактал; фрактальна розмірність