Дослідження динамічних систем з використанням системи комп’ютерної математики Maple - Крохмаль, Т. М.; Нікітенко, О. М. (My University, 2019)
Розглядаються приклади застосування системи комп’ютерної математики Maple для дослiдження динамiчних систем, зокрема для побудови фазових портретiв таких систем.
Keywords: Maple; динамiчна система; фазовий портрет; фазова траєкторiя