Роль місцевої влади у розвитку кластерної системи як технологічної платформи інноваційної системи - Грецька-Миргородська, В. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
На сьогодні кластеризація економічної діяльності є одним з основних рушіїв в інноваційній економіці світу. Тому при створенні сучасної моделі розвитку України, доцільним є ознайомлення з досвідом становлення кластер них мереж в інших країнах. Особливого значення для України набуває вивчення досвіду постсоціалістичних країн та країн Східної Європи, серед яких Хорватія, Словаччина, Литва, Угорщина.
Keywords: створення стартапів; управління кластерами