Програмна система для управління особистими фінансами - Пашкевич, К. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмна система для управління особистими фінансами, до якої входить відстежування витрат та доходів, можливість планування бюджету на майбутнє, та аналіз розходів. Об’єктами дослідження є автоматизація процесів відстежування та додавання нових транзакцій, та аналіз всіх отриманих даних всередині системи. Методи вирішення завдань – аналіз та моделювання предметної області, концептуальне моделювання, UML-моделювання, використання СКБД MSSQL Server, розробка серверної частини системи з використанням фреймворку Entity Framework. Результатами роботи є функціонуюча система для управління особистими фінансами.
Keywords: управління особистими фінансами; особисті фінанси