Можливості діагностики комп'ютерної залежності студентів - Прасол, І. В.; Мустецова, О. В. (ХНУРЭ, 2015)
Проведено аналіз концепцій про механізми формування комп'ютерної залежності у молодих людей. Показано, що чотири існуючі концепції формування комп’ютерної залежності базуються на недосконалих методиках досліджень. Пропонується підхід до діагностики комп'ютерної залежності на основі теорії функціональних систем та варіант структури системи психодіагностики для виявлення комп'ютерної залежності
Keywords: психодіагностика