Розробка алгоритму роботи наручного стробоскопа - Роєнко, О. Г.; Сайківська, Л. Ф. (My University, 2021)
Наручний стробоскоп – це більш зручна та мобільніша версія звичайного стробоскопу. Його дія базується на стробоскопічному ефекті. Використовувати його можна, наприклад, як для розваг, як цікаву іграшку для молоді, так і для діагностики пошкоджень обертальних та коливальних частин пристроїв, для спостереження швидких періодичних рухів, тощо
Keywords: стробоскоп наручний; потенціометр