Дослідження моделей гібридного зберігання зображень для забезпечення безпеки та конфіденційності даних - Козинець, М. С. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є гібридні системи зберігання зображень, які поєднують локальні та хмарні ресурси та способи для забезпечення безпеки, конфіденційності та доступності даних для цих систем. Метою роботи є проектування декількох систем гібридного сховища на основі існуючих архітектур, аналіз та вибір декількох методів шифрування, які ці системи будуть використовувати для порівняння ефективності конкретного методу шифрування для конкретної архітектури. Методи дослідження включають аналіз наукових публікацій та різних моделей гібридного зберігання, методів забезпечення безпеки, проектування прототипів системи та експерименте тестування цих систем з різніми тестовими даними.
Keywords: гібридне зберігання зображень; безпека даних; конфіденційність даних