Метод прогнозного обслуговування промислового обладняння з використанням машинного навчання - Гладуш, Д. Б. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є вибор метода машинного навчання для прогнозовання несправностей при обслуговувані промислового обладнання. На базі обраних методів було побудовано моделі для прогнозування несправностей коробки передач та підшипників. Проведено порівняльний аналіз сучасних методів.
Method for Predictive Maintenance of Industrial Equipment Using Machine Learning
Keywords: прогнозування, машинне навчання, нейроні мережі, глибоке навчання, промислове обладнання